Marius

Marius Consultancy & Coaching

Marius Coaching

Kaat en ik zijn beiden gecertificeerd Aurelis coach. Aurelis staat voor AUtosuggestie, RELaxatie, Innerlijke Sterkte.

Het uitgangspunt is dat iedereen de mogelijkheid in zich heeft (anders gezegd: de innerljike kracht heeft) om zichzelf te genezen of in elk geval om op een andere manier met zijn/haar chronische ziekte of moeilijke gedachtes om te gaan.

De kracht om te genezen zit in de persoon zelf en wat ik aanbied is de begeleiding hierin.

Als coach start ik altijd met een intake gesprek waarin we gezamenlijk uw vraag bespreken en een plan uitwerken voor het vervolgtraject. Dit kan bestaan uit (een combinatie van) coachingsgesprekken, relaxatie oefeningen en gerichte CD's die ook thuis te beluisteren zijn.

 

IT Consultant

Ik werk als zelfstandige senior IT consultant voor bedrijven. Als ITIL V3 gecertificeerd service manager heb ik een grote ervaring in het opzetten van service organisaties (Servicedesk, incident-, problem- en change management, configuratielmanagement. Ik heb een brede ervaring als service delivery manager in het uitwerken van service level agreements, suppliermanagement, service catalogus en reporting.

Daarnaast werk ik als service manager regelmatig binnen projecten om een goede overdracht van het project naar het operationeel beheer te realiseren.

Ik ben tevens Prince II gecertifiiceerd en heb in meerdere grote en vele kleine projecten als IT projectleider gewerkt.

Ik beheers mijn talen uitstekend: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

 

.

Mindfulness

 

Doelbewust en onbevooroordeeld (....)

In het heden (....)

Opmerkzaam zijn (....)

Op dit moment ben ik in volle voorbereiding om als Mindfulness coach zowel voor bedrijven als groepen trainingen te kunnen geven.